Navigatie

Staanplaatsen

U kan bij ons terecht voor korte verblijven in 1 van onze huurcaravans of chalets, met eigen tourcaravan, kampeerwagen of tent(en) en voor vaste staanplaatsen. Ons terrein is voorzien van moderne en verwarmde sanitaire voorzieningen. Alle staanplaatsen zijn voorzien van parking, riolering, drinkwater, Digitale TV, mogelijkheid tot internetaansluiting en minimaal 16A elektriciteit. Voor de korte verblijven bieden wij een beperkte wifi hotspot aan, onze huurcaravans en chalets zijn voorzien van hun eigen signaal. In onze huurcaravans zijn geen huisdieren toegestaan in verband met hygiëne.

Image of the entree
Image of the entree

Kinderanimatie

Van midden juli tot midden augustus staat het animatieteam van Vlasaard bijna elke dag klaar om alle kindjes van 5 tot en met 12 jaar een leuke dag te bezorgen. De kinderanimatie is mogelijk vanaf 10.00 uur tot 21.00 uur. De weekplanning is tijdens deze periode beschikbaar op het kantoor of via deze link.

Openluchtzwembad (Open in juli & augustus, 13:00 - 21:30, enkel voor kampeergasten)

Verfrissend openluchtzwembad met een prachtige openluchtbar aan verbonden.

Tijdens de zomermaanden juli en augustus is de bar en het openluchtzwembad geopend bij aangenaam weer. Naast het grote zwembad is er ook nog een kinderzwembad voor de allerkleinsten. Relax in één van onze ligbedden of geniet van een verfrissend drankje, een lekkere cocktail of van een verse sangria aan onze zomerbar.

Image of the entree
Image of the entree

Visvijver

Visje visje kom dat zien.

Camping Vlasaard beschikt over een grote visvijver dat voorzien is van terrassen. De visvijver wordt voorzien van een wijd aanbod aan vissen en regelmatig onderhouden. De vissen zijn dan ook terug te plaatsen na de vangst. Wil je graag komen vissen? Haal dan je visvergunning op het kantoor.

Wassalon

Op het terrein kan u in het wassalon snel uw kleren wassen en drogen. Bovendien is er ook een mogelijkheid om uw kleren te strijken ter plaatse.

Image of the entree